Ostoehdot


Yleiset ostoehdot Projektorspecialisten AB:lla ja tämän nettikaupassa www.projektorilamput.net. Kotisivun sopimus on ajankohtainen, ja sen katsotaan korvaavan mahdolliset aikaisemmat sopimukset. Ostaja hyväksyy sopimuksen ostaessaan jotain nettikaupasta osoitteessawww.projektorilamput.net

Hinnat ja maksu

Kaikkia hintoja osoitteessa projektorilamput.net päivitetään jatkuvasti. Hinta tarkoittaa tuotteen hintaa ilman rahtikuluja ja muita mahdollisia, eri maksutapoihin liittyviä kustannuksia. Hinnat ovat euroissa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin. Meillä on oikeus kieltäytyä toimittamasta kirjoitusvirheistä johtuvia ostoksia.

Projektorilamput.net käyttää seuraavia yhteistyökumppaneita varmistaakseen turvalliset maksut pankkikortilla ja laskulla. Klarna AB, Nordea Pankki ja DIBS Payments Services.

Meillä käy seuraavat maksutavat:

Maksu kortilla – Visa & Mastercard Lasku 14 päivää Klarnan kautta – Yritykset/yksityishenkilöt Osamaksu Klarnan kautta Lasku valtio/kunta 30 päivää Ennakkomaksu

Lasku/osamaksu

Yritysasiakkaille. Yksityisasiakkaat voivat valita maksutavaksi Klarna-laskun 14 päivän maksuajalla. Toimituksen jälkeen lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen. Klarna AB:n kautta tarjoamme jopa 24 kuukauden osamaksun. * Klarnan yleiset ehdot lasku- ja osamaksuille pätevät myös tähän.

Ennakkomaksu

Tilatessanne ennakkomaksua vastaan toimitamme tuotteen, kun maksu näkyy tilillämme.
Ennakkomaksu maksetaan tilillemme:
IBAN: SE21 9500 0099 6018 0549 3226
SWIFT: NDEASESS
Kirjoittakaa maksuun myös nimenne ja tilausnumeronne. Maksu tapahtuu silloin ruotsalaiselle Projektorspecialisten AB:lle Nordea Pankkiin. ( Projektorilamput.net )

Koulu, valtio ja kunnat

Tarjoamme julkisille sektoreilla mahdollisuuden maksaa laskulla 30 päivän maksuajalla. Halutessanne lisätietoja tästä maksutavasta ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitukset

oimitukset keskusvarastostamme päivittäin, ja useimmiten voimme toimittaa tuotteenne vuorokauden sisällä. Se edellyttää, että tuote löytyy varastostamme ja että tilaus on tehty ennen kello 14.30 (jotta tilaus toimitettaisiin seuraavana päivänä).
Mikäli jakaja on onnistumatta yrittänyt toimittaa tuotteenne ilmoitettuun toimitusosoitteeseen, tuote toimitetaan jakajan lähimpään noutopisteeseen.
Toimitustavat voivat vaihtua niissä tapauksissa, jossa toimitustapa muuttuu. Tämä voi johtaa siihen, että tuotteet toimitetaan noutopisteeseen eikä kotiovelle.

Rahtikulut

Toimitukseen käytämme seuraavia yrityksiä: DHL Express, DHL Freight, Posti. Useimmiten toimitetaan tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen. Toimitukset voidaan myös toimittaa asiakkaan lähimpään DHL:n tai Postin noutopisteeseen.
Tällä hetkellä rahtikulut ovat 8 euroa, mikä ei sis. alv:tä.

Takuu

Kaikilla projektorilampuillamme on tehdastakuu 3 kuukautta (90 päivää) ostopäivämäärästä. Takuuasioissa teidän tulee tehdä reklamaatio täyttämällä RMA-lomake kotisivuillamme Projektorilamput.net. Voimme tarvita projektorin sarjanumeron voidaksemme hoitaa asian.
Takuu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:
Virhe on syntynyt virheellisestä asennuksesta tai asiakkaan varomattomasta käsittelystä.
Teknisestä ongelmasta tai virheellisestä projektorista johtuvat virheet.
Sähkökatkosta tai lian/pölyn (tai vastaavan) ylikuumentumisesta johtuvat virheet.
Takuu ei ole voimassa, mikäli sarjanumero tai takuusinetti puuttuu.
Takuuasioissa asiakkaan tulee itse lähettää tuote meille, jotta teknikkomme voivat tutkia asiaa. Asiakas maksaa palautuksen ja vastaa tuotteesta siihen asti, kunnes Projektorspecialisten AB on vastaanottanut sen. Mikäli reklamaatio hyväksytään, voimme korvata asiakkaalle palautuksen rahtikulut.
Asiakas vastaa siitä, että tuote palautetaan hyvin pakattuna.

Reklamaatio

Mikäli yritysasiakas haluaa vedota tuotteen virheellisyyteen, asiakkaan tulee tehdä reklamaatio osoitteeseen Projektorilamput.net heti, mutta viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivämäärästä ja palauttaa tuote sovitulla tavalla. Kuluttajan (yksityishenkilö) tulee reklamoida virheestä kohtuullisessa ajassa virheen huomaamisen jälkeen. Projektorilamppujemme takuuaika on 3 kuukautta (90 päivää) ostopäivän jälkeen. Lue lisää kohdasta Takuu.
Emme hyväksy tuotereklamaatioita, joista puuttuu sarjanumero.
Yritysasiakkaan tulee tarkistaa tuotteet niitten saapuessa varmistaakseen, että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli reklamaatio tulee meille 30 päivän jälkeen, Projektorilamput.net pidättää oikeuden ratkaista, pitääkö virhe oikaista. Projektorilamput.net auttaa omalla kustannuksellaan virheen oikaisussa, mikäli se tapahtuu ilman kohtuuttomia kuluja tai haittoja Projektorilamput.netille. Muissa tapauksissa noudatamme kuluttajalakia.
Reklamaation yhteydessä asiakas maksaa palautuskulut itse. Asiakas vastaa siitä, että tuote palautetaan hyvin pakattuna.

Kuluttajan (yksityishenkilön) peruutusoikeus

Kuluttajalla (yksityishenkilöllä) on etäsopimuksia koskevan kuluttajasuojan mukaan oikeus perua ostoksensa 14 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Projektorilamput.netille tulee siinä tapauksessa ilmoittaa tästä peruutusoikeuden voimassaoloaikana, jotta se voi hyväksyä palautuksen. S-postitse osoitteeseen info@projektorilamput.net. Peruutusoikeutta koskevissa asioissa asiakas vastaa itse palautuksien rahtikuluista. Tuote tulee palauttaa kaikkine pakkauksineen ja lisukkeineen, jotta palautus hyväksytään.
Peruutusoikeus ei ole voimassa, mikäli tuote on käytetty tai jos pakkaus tai lisuke puuttuu. Palautuksessa alkuperäispakkaukseen ei tule kiinnittää tekstiä tai postimaksua. Tuote tulee palauttaa hyvin pakattuna. Asiakas vastaa mahdollisista huonosta pakkauksesta johtuvista kuljetusvaurioista.
Peruutusoikeus ei koske yrityksiä, julkisia sektoreita tai järjestöjä.

Vastuu tuotteesta

Vastuu tuotteesta siirtyy ostajalle, kun tuote on kuljettajalla. Kuluttajan tekemän ostoksen yhteydessä tuotteen vastuu siirtyy ostajalle vasta, kun kuljettaja on luovuttanut tuotteen.

Henkilötiedot

Projektorilamput.net noudattaa Suomen henkilötietolakia ja kysyy siksi lupaa teiltä saadakseen käsitellä ja tallentaa henkilötietonne. Vastuuhenkilömme käsittelee kaikkia tietoja rekisteröimisien ja ostoksien yhteydessä. Tallennettuja tietoja käytetään vain toimittaaksemme tavaranne sovitusti. Asiakkaana teillä on oikeus nähdä kaikki teihin liittyvät tallentamamme tieto sekä vaatia, että väärät tiedot muutetaan tai poistetaan.

Sopimusasiakkaat/kirjautumistilit

Kirjautumistietoja (käyttäjänimi ja salasana) asiakastilille Projektorilamput.net tulee säilyttää niin, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon. Antaessanne kirjautumistietonne jollekin muulle annatte täten tälle myös oikeuden tehdä tilauksia teidän nimissä, ja olette velvollinen maksamaan sellaisista tilauksista. Juridisten henkilöiden tilejä koskien katsomme, että kaikki, joilla on kirjautumistiedot tälle tilille, ovat oikeutettuja tekemään tilauksia juridisen henkilön nimissä. Mikäli epäilette, että asiattomalla henkilöllä on kirjautumistietosi, teidän tulee ilmoittaa tästä Projektorilamput.netille heti ja vaihtaa salasanaa.

Petos

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille.